بررسی تخصصی ملشین سنگین

  • ۰
  • ۰

نیم دنده کامیون چیست؟

گیربکس های کامیون ها تجهیزاتی پیچیده و هوشمند هستند که با 9، 13، 15 و 18 دنده ارائه می شوند. این قطعات، برای تنظیم مقدار گشتاور و تطبیق با موقعیت جاده، دنده های متعددی دارند. برای اینکه موتور کامیون بتواند بارهای سنگین را بدون مصرف بیش از حد سوخت حمل کرده و در مسیرهای جاده ای دشوار به راحتی حرکت کند، به نیم دنده نیاز دارد. 
این دستگاه، از اجزاء کلیدی کامیون است که ساختار پیشرفته ای دارد و حرکت کامیون هنگام حمل بارهای سنگین و حرکت در مسیرهای پرشیب را تسهیل می کند. ساختار این تجهیزات شامل دنده اولیه، دنده فرعی، دنده نهایی و شافت است که دنده اولیه به موتور و دنده نهایی به چرخ ها اتصال دارند. دنده فرعی نیز نقش رابط میان این دو نوع دنده را ایفا می کند. شافت، از جمله قطعات مهم نیم دنده کامیون است که انتقال گشتاور از موتور به چرخ ها را امکانپذیر می کند. 
بر همین اساس، زمانی که روی دنده را نگاه کنید متوجه می شوید که هر دنده به دو حالت L و H تقسیم شده است. موقعیت اصلی دنده همان گزینه L است. از سوی دیگر، شما می توانید از دنده 1L به 1H بروید که به عنوان یک نیم مرحله بین دنده 1 و 2 محسوب می شود. 

https://gsgco.co/%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%86
 

  • ۰۳/۰۸/۱۳
  • ملیکا قائم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی